RSS

Şampionlar liği ve UEFA Geldi Çattı


              Avrupa 'da ülkemizi temsil edecek olan Galatasaray ve Fenerbahçe bu hafta devler liginde podyuma çıkacak. Galatasaray bugün İngiliz devlerinden Manchester united ile  Old Trafford stadyumunda karşılasacak. Dün İngiltere'ye giden Galatasaraylı kafile İngiliz polisinden kötü muameleye maruz kaldı. 2 Galatasaraylı taraftarı tutuklayan polise, Faih Terim mudahale etti.


             Fenerbahçemiz ise yarın yani 20 Eylül 2012 Perşembe günü Kadıköy 'de karşı karşıya gelecek. Fenerbahçemizin en büyük rakibi olarak görülen Marsilya grubu lider olarak bitirmesi bekleniyor. Fenerbahçemizin bu maçtan galip ayrılması halinde grup birinciliği için çok büyük bir avantaj yakalayacak.


            Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi’nde Fransa’nın Olimpik Marsilya takımı ile 20 Eylül Perşembe günü oynayacağımız karşılaşma öncesinde, 19 Eylül Çarşamba günü saat 16:00’da, Şükrü Saracoğlu Stadı medya salonunda bir basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısına bir futbolcumuz da katılacak.

             Fenerbahçemiz aynı gün saat 17:30’da Can Bartu Tesisleri’nde maç öncesindeki son antrenmanını yapacak. Bu antrenmanın ilk 15 dakikası medyaya açık olacak.

            Olimpik Marsilya’nın basın toplantısı da aynı gün saat 18:15’te, antrenmanı ise saat 19:00’da Şükrü Saracoğlu Stadı’nda gerçekleşecek. Konuk takımın antrenmanının ilk 15 dakikası da yine medyaya açık olacak.


             Fenerbahçe 'de adalesinde yırtık tespit edilen Kuyt, Krasic, Egemen ve

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.