RSS

Fenerbahçemiz Kadıköy'de Mersin İdman Gücü Karşısında


           Fenerbahçemiz sezona beklendiği gibi başlayamamış ve şampiyonlar liğinden Avrupa kupalarına gerilemişti. Artık Fenerbahçenin önünde Mersin İdman gücü maçı var ve maçı sadece Kadın ve 12 yaş altı çocuklar izleyebilecek.

          Fenerbahçemizde bugün sahaya sakatlıkları bulunan Krasic, Egemen ve Sow 'dan eksik çıkacak. Fenerbahçemizin ilk 11 ise bence söyle olacak;

Kalede Mert
 
Defansta Orhan Şam, Bekir , Yobo ve Hasan Ali
 
Orta Sahamız ise Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Raul Meireles, Stoch
 
İleri uçta ise  Kuyt ve Bienvenü
 
 
       Kadın ve çocukları izleyeceği maçta Fenerbahçe liğde basarılı sonuçlar almak istiyor. Aykut Kocaman bugün ki karşılasmada Alex'i yine kenarda oturtması bekleniyor.
 
FB
 

Takımımız kampa girdi
Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında, 16 Eylül Pazar günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Mersin İdmanYurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla tamamladı.
 
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü.
 
Koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başlayan antrenman, 6 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.
 
Bu antrenmanla Mersin İdmanYurdu maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
 


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.