RSS

Fenerbahçe 90+ da Hayat Buldu


            Fenerbahçe Kadıköy 'de Mersin İdman Yurdu 'nu ağırladı. Fenerbahçe kadın ve çocukların izlediği maçtan 2-1 'lik skorla galip geldi.


            Fenerbahçemizib golleri 45. dk Mehmet Topal ve 90. dk da Cristian Baroni 'den geldi. mersin İdman Yurdunun golu ise 8. dk frikikten Raul Meireles'in kadasından geldi.


            Fenerbahçemiz maça istekli ve arzulu başladı. Sürekli golü düşünen mentalite ile sahada yer alan takımımız ilk yarı muhteşem peformans sergiledi. İleri uçta paslasmalar ve gol için hızlı atak düşünen Fenerbahçemiz ilk yarı Mersin İdman Yurdu nu ezdirdi. İkinci yarı Fenerbahçe 'yi kendi taktiğiyle vuran Mersin İdman Yurdu çok iyi paslasma ile maçı bloke etti, Fenerbahçe 'de bu paslasmalara engel olamayınca maç tamamen duran toplara kaldı. Gol de böyle geldi. 90. dk da Raul Meireles 'in serbest vuruşta topu Cristian Baroni 'ye bırakması, topu alan Cristian Baroni'nin çaprazdan orta yapacak şekilde ilerlerken aniden topu kaleye gönderdi ve top mükenmel yere tam köşeye giderek kaleciye hiç sans bırakmayan bir gol attı.


             Fenerbahçemiz iyi başlayamadığı liğde 2-1 lik galibiyetle Marsilya maçı öncesi moral buldu.


Maçın Geniş Özeti ; 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.