RSS

Fenerbahçemiz Gaziantep Karşısında Muhteşem Bir Galibiyet Aldı 3-0


            Fenerbahçemiz dün aksam Gaziantep ile Kadıköyde karşı karşıya geldi. Dün aksam 21:45 te baslayan maç Türkiye tarihine damgasını vuracak tarzda olaylara ev sahipliği yaptı.

            Türk futbol tarihinde ilk defa sahaya bir kadın taraftar girdi. Aynı zamanda kadın taraftarların "Aykut söyle Alex nerde" sloganına dayanamayan Aziz Yıldırım mikrofonu eline alarak taraftarlara sahada oynayan oyunculara haksızlık yapmamalarını ve onları desteklemelerini istedi.
 

             Aziz Yıldırım, Alex de Souza'nın Twitter dan yapmış olduğu yoruma da sert şekilde yanıt verdi. Aziz Başaknımız böyle şeylerin konusma yeri twitter değildir burası kurumsal bir kulup eğer bir şikayetin varsa kulup yetkilileriyle konusursun dedi ve şunuda ekleyerek sözlerine son verdi; Alex'i pazatesi günü için kulube çağırdım ve gerekli konusmayı yaparak sorununu anlayacağız.

            Aykut Kocamam bunca olaylara ragmen sakinliğini korudu ve benim Alex e taktik amaçla forma vermediğim iddaaları tamamen yanlıştır dedi ve formda olan her oyuncunun forma giyeceğini sözlerine ekledi.


           Herşeye rağmen takımımız Gaziantep karşısında 3-0 lık net bir skorla galip gelmeyi basardı. Fenerbahçemizin oyuncuları maç sonunda yaptığı açıklamada bu maçı unutup mutlak galip gelmemiz gereken Spartak Moskova maçına konsantre olmaları gerektiğini dile getirdiler.

          Fenerbahçemizin gollerini 32. dakikada Mehmet TOPAL 79. dakikada Musa SOW ve 82. dakikada Dirk KUYT kaydetti.

Tüm gollerin özetini izle seyret FB 3-0 Antep


         Aykut KOCAMAN ' a Fenerbahçe taraftarının tam destek vermesi gereken bu gunde, taraftarlarımız bir Alex sevdasına düsmüsler ve çok yanlıs bir tezerahuat yaptılar. Fenerbahçemiz iyi mücadele edip 3-0 galip geldiği maçta böyle seylerin yaşanması sahsen beni çok mutsuz etti. Yıllarca kendi gençlerimize kendi evlatlarımıza neden destek olmuyoruz neden onlara sans vermiyoruz diyen futbol kamoyu, kendi içimizden bir evladımızı ilk net ve bence doğru bir kararında doğrudan dar ağacına astılar. Bu adamlar artık benim gözümde bitmistir. Eğer erkek değilseniz eğer gün için yorum yapıyorsanız çıkın gidin o ekranlardan.

          Fenerbahçemizden en büyük umudum Aykut KOCAMAN'ın daha en az 5 yıl daha bu takımın başında durmasıdır.

Gün Birlik günüdür . Haydi FENERBAHÇE
 
ŞAMPİYON FENERBAE

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.