RSS

Alex'ten Medyaya Yanıt !!

           Profesyonel Futbol Takımımızın Kaptanı Alex de Souza, kendisi ile ilgili çıkan haberlere, FB TV’ye yaptığı açıklamayla cevap verdi. Alex de Souza,  Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman’ın kendisi ile ilgili verdiği kararlara her zaman saygı duyacağını belirterek; "Hocamızın verdiği kararlar hakkında ne yorum yapmam, ne de bu konuda herhangi bir eleştiride bulunmam mümkün değildir" dedi.
 
          Alex, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

          "Son zamanlarda hocamızın kararları üzerine yapılan ve benim yaptığım söylenen yorumlar hakkında bir şeyler söylemek istiyorum.


           Herkes benim açımdan net olarak şunu bilsin ki; hiçbir şekilde benim hocamızın verdiği kararlar hakkında ne yorum yapmam, ne de bu konuda herhangi bir eleştiride bulunmam mümkün değildir. Hocamızın her türlü kararına sonuna kadar saygı duymakla birlikte; bununla ilgili yorum yapma hakkı da bende değildir. Bu yüzden kamuoyunu aydınlatmak adına da ben de bunları söylemek istiyorum.

           Ayrıca Twitter ya da sosyal medya üzerinden mesaj göndermek gibi bir özelliğim kesinlikle yok, Aykut Hocamızla yaptığımız bir görüşme oldu.

               Vaslui maçından önce, bu görüşmede birbirimize tüm düşüncelerimizi medeni bir şekilde aktardık. Ayrıca internet ya da Twitter üzerinden ya da internet üzerinden birbirimize mesaj göndermek ihtiyacımız yok.  Çünkü  gün be gün burada birbirimizin yüzüne bakan insanlarız. Bir şey söyleme ihtiyacımız olduğunda da bunu Romanya’da yaptığımız gibi karşılıklı, yüzyüze oturur konuşarak yaparız.  İnsanlar şunu net olarak bilmelidir ki; burada önemli olan Alex ya da başka isimler degil, önemli olan tek bir isim altında toplanmamızdır ve  o da "Fenerbahçedir" 



            Buradaki tüm çalışmalar, bütün yapılanlar Fenerbahçe için  yapılır.Taraftarımız bize destek veriyor ve biz de bu destek olduğu sürece takımımız için çalışmaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz."

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.