RSS

Fenerbahçe, Spartak Moskova Yenilgisi


         Blogumu yeni yayım hayatına başlarken Fenerbahçemizin bu geceki Spartak Moskova maçından galibiyetle ayrılmasını beklerdim. Ama Fenerbahçem her türlü mağlibiyeti kendi lehine çevirmeyi bilecektir.


         Fenerbahçemiz hırslı ve dinamik bir takımla maça basladı. İlk 11 Alex, Stoch ve Krasic ten yoksun çıkan Fenerbahçe maça çok iyi basladı diyemeyeceğim. Ama kontrollü bir şekilde maça başladı ve rakip takımı ölçmeye çalıştı. İlk yarı pozisyon bakımından biraz kısır geçti. İkinci yarıya iyi başlayan Fenerbahçemiz pozisyon buldu ama pozisyonun dönüsünde mevki hatası yapan defans nedeniyle kalemizde topu gördük. Golün dakikası 59 du. Fenerbahçemiz gole karşılık vermek için fazla beklemedi ve Selçuk S. nin güzel ortası, Sow tarafından Kuyt'a alda at dercesine indirilmiş bir top ve kuyt'a düsen boş ağlara topu bırakmak kaldı. Golümüzün dakikası 64 tü. Ancak maçı bırakmayan Spartak Moskova 69 da kornerden açılan ortada mükemmel bir vole sonucu topu tekrar ağlarımızda gördük.

          Fenerbahçe bu gece sansız ve defans açısından çok basit iki gol yedi ve maçı 2-1 kapattı. Kadiköye kalan tur sansı için Fenerbahçemize 1-0 veya 2 farklı galibiyetler turu getirecek. 2-1 lik skor maçı uzatmalara götürecekken 2-1 üzeri tüm tek farklı galibiyette Spartak Moskova tur atlayacak.

        
SPARTAK MOSKOVA: Dykan, Pareja, Suchy, Makeev, Carioca, McGeady, Kombarov, Bilyaletdinov, Romulo (Dk. 40 De Zeuw), Ari(Dk. 77 Dzyuba), Emenike (dk. 67 Wellinton)
TEKNİK DİREKTÖR: Unai Emery

FENERBAHÇE: Mert, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Mehmet Topal (Dk. 83 Bienvenu), Selçuk, Mehmet Topuz (Dk. 88 Caner), Cristian, Kuyt, Sow (Dk. 77 Krasic)
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

Bu arada statta eski milli takım teknik trektörü Guss Hiddink ve Fenerbahçemizin eski sol beki Roberto Carlos göze çarptı.

Fenerbahçemizin Spartak Moskova maçı özeti nete düstüğü gibi yayınlanacaktır. İyi Seyirler

Fenerbahçemizin Spartak Moskovaya Kuyt'ın attığı golün özeti;

ÖZET GÖRÜNTÜ


Taraftarımızın Çoskusu:
 
 
Maçın geniş özeti ;
 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.