RSS

Fenerbahçe Marsilya 'yı Elinden Kaçırdı


        Fenerbahçe çok iyi başladığı ve Marsilya takımını yok ettiği ilk yarı Avrupa maçında Alex ve Sow 'un çıkması üzerine maçtan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

         Aykut KOCAMAN'ın Alex düsmanlığı yüzünden Fenerbahçemiz 20 Eylül aksamı Kadıköy'de mutlak galip geleceği mactan 1 puan alarak ayrıldı.

         Fenerbahçemiz iyi başladığı maçta 22. dakika da Caner ve HasanAli Kaldırım'ın muhteşem paslasmaları sonucu kaleciyle karşı karşıya kalan Caner topu Marsilya kalecisinin beşliğinden mesin yuvarlağı ağlarla bulusturdu. Fenerbahçe her zaman ki gibi gol attıktan sonra geri yaslandı ve topu Marsilya takımına bıraktı. Bunun üzerine Marsilya kontrollü ve organize hücümlar geliştirmeye başladı ama ilk yarı başka gol olmadı ve ilk yarı sonucu Caner goluyle Fenerbahçenin 1-0 lık üstünlüğüyle bitti.

         İkinci yarı başladığında maç ortada geçiyor ve iki takımda ataklar buluyordu. 52 dakikada sağdan Mehmet Topuzun ortasında Alex topu kafayla ağlara gönderdi. İkinci golden sonra Fenerbahçe maçı bıraktı ve tamamen geriye yaşlandı. Bunun sonucu olarak Marsilya sürekli kalemizi yokluyor ama 80 dk ya kadar toplar Volkan ve defanstan sekiyordu. 82. dakikada ceza sahasına giren Marsilyalı futbolcular defansın içinden çok iyi çıktı ve kaleciyle kjarşı karşıya kalan topçuya topu sadece kaleye yuvarlamak kaldı. 90+4 te defansın sağından gelen ortada kafayla topu kalemize gönderdiler. Maç golle birlikte bitti ve taraftar kahroldu.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.